Ooglidcorrectie Elburg

Ooglidcorrectie: Ooglidcorrectie

Hier volg informatie over de ooglidcorrectie

 

Een ooglidcorrectie is een van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen in Nederland. In enkele gevallen wordt deze ingreep vergoed vanuit de basiszorgverzekering door de zorgverzekeraar.  De kosten van de ooglidcorrectiezult u echter meestal zelf moeten betalen. Wij hebben de ooglidcorrectie kosten op een rij gezet, om u te helpen een compleet beeld te vormen. We hebben  veel gestelde vragen op een eenvoudige en duidelijke manier beantwoord. Bij veel antwoorden zijn ook doorverwijzingen naar uitgebreide achtergrond artikelen gemaakt.

Waarom wordt een ooglidcorrectie uitgevoerd?

Meestal wordt deze ingreep uit cosmetische overwegingen uigevoerd. De ooglidcorrectie is vaak een goede ‘truc’ om een jonger uiterlijk te krijgen. Door zware, verslapte oogleden of vetpockets bij de ogen te verwijderen kan de jonge, ‘heldere’ blik van vroeger weer worden verkregen. De oogopslag blijkt (samen met de conditie van de gezichtshuid) bij de eerste visuele kennismaking met anderen van grote psychologische waarde te zijn.

Ooglidcorrecties worden echter niet altijd uit cosmetische motieven uitgevoerd. Bij sommige mensen is de hoeveelheid overtollig huidweefsel van het bovenooglid zo extreem dat het zicht belemmert wordt. In dat geval is er dan ook sprake van een medische indicatie.

Wie voert ooglidcorrecties uit?
Ooglidcorrecties worden meestal uitgevoerd door plastisch chirurgen en oogartsen.

Ooglidcorrectie kosten en prijzen?

De prijs van een ooglidcorrecties is voor veel mensen een behoorlijk grote uitgave. Daarom loont het de moeite om de prijzen eens onderling te vergelijken.

Uit de vergelijking van de tarieven van verschillende behandelaars, blijkt dat de prijzen voor het uitvoeren van een ooglidcorrectie behoorlijk verschillen. De concurrentie onder behandelaars is dan ook behoorlijk groot. Zowel klinieken als ziekenhuizen en soms zelfs huisartsen voeren ooglidcorrecties uit. Wij hebben verschillende prijzen van behandelaars voor u verzamelt en in een overzichtelijke tabel gezet.

Plus een video en een pdf

 

Bronnen:

https://www.ooglidcorrectiekosten.nl/

https://ooglift.nl/ooglidcorrectie/

https://www.oogartsen.nl/oogartsen/oogleden/huidteveel_bovenooglid_ooglidcorrectie/

http://ooglidcorrectie.info/

https://neuscorrectienl.wordpress.com

 

Plus de top 5 beste klinieken voor Ooglidcorrecties:

https://www.kliniekveldhoven.nl/ooglidcorrectie/

https://www.velthuiskliniek.nl/behandelingen/gezicht/chirurgisch/ooglidcorrectie/

https://faceland.nl/behandelingen/ooglidcorrectie/

http://www.bloemingdael.nl/ooglidcorrectie.html